Ledarskapskurs i Portugal

Språk: svenska

Våren 2020 startar vår 5-dagars UGI-ledarskapskurs på slottshotellet Pousada Castelo de Palmela i Portugal. 
Välkommen att anmäla dig eller din personal nedan till en intensiv kursvecka med början på en utvecklande 
resa inom ledarskap, samarbete och personlig utveckling.

Målgrupp

Alla medarbetare kan gå UGI och få ut något av det, både privat och yrkesmässigt. Nyblivna eller blivande ledare inom offentlig eller privat verksamhet på olika nivåer. Exempel kan vara chefer, personalansvariga, konsulter, projektledare, rektorer, lärare, förskolechefer, gruppledare och medarbetare etc. Du blir en effektivare ledare, medarbetare och medmänniska när självbilden blir tydligare.

UGI kursens mål

Vår UGI kurs handlar om medvetet och etiskt ledarskap. Domesticeringsprocessen – hur vi formas som människor av uppväxt och samhälle. Gruppers utveckling, olika feedback modeller och situationsanpassat ledarskap. Kursens mål är:

  • Kunna se och hantera konflikter
  • Uppnå större självförtroende och självinsikt
  • Ökat lugn och hållbar prestation
  • Främja ett samarbetsskapande och motiverande ledarskap
  • Kunna urskilja olika faser i en grupps utveckling samt se individernas roll i denna
  • Hantera stress
  • Hantera besvärliga personer samt ilska och elakhet
  • Interkulturell kommunikation

 

Om ledarskapskursen

UGI genomförs under 5 dagar i internatform på Pousada Castelo Palmela i den medeltida byn Palmela några mil söder om Lissabon. Efter genomförd kurs kommer det ges tillfälle till en uppföljningsdag i Stockholm (ingår ej i kursavgiften och kostar 1 200 kr exkl. moms). Studier visar att förändring sker när deltagarna får stöttning att omsätta och pröva sina kunskaper i vardagen.

Tid: V15 (Påsklov i Sverige) från måndag 6 april - fredag 10 april 2020. 
Inkvartering sker under söndagen den 5 april.

Innehåll: Vi börjar varje dag med en kortare och mild fysisk aktivitet. Förmiddagen ägnas åt grupp- och självkännedomsövningar och eftermiddagarna innehåller teori och föreläsningar. En uppgift kommer att utdelas till varje deltagare i början av kursen. Vi har en gemensam avslutningsmiddag på fredag kväll.

Plats: Pousada Castelo Palmela

Sista anmälningsdag: 16 mars eller i mån av plats.

Pris: 22 000 kr exkl. moms inklusive logi och frukost för sex övernattningar (söndag 5/4 – lördag 11/4) i dubbelrum på Pousada Castelo Palmela. Övriga måltider tillkommer. Tyvärr kan vi inte ordna enkelrum då vi vill erbjuda Er ett attraktivt pris för kursen och hotellet ofta är fullbelagt under denna tid på året. Vill man ha enkelrum får man ordna det själv. Om du anländer under lördagen 4/4 så betalar du själv för den extra natten. Meddela oss i förväg för tillgänglighet och priser på hotellet.

Adress:
Pousada Castelo Palmela 
2950-317 Palmela
Portugal

Hur tar jag mig hit?

Du kan resa till Portugal med flyg, men det är också möjligt med tåg även om det tar längre tid givetvis. TAP, SAS, Lufthansa, KLM, Norwegian samt andra bolag flyger från Sverige till Lissabon varje dag. Pousada Castelo Palmela ligger i den medeltida byn Palmela utanför staden Setúbal, 30 minuter från Lissabon. Vi kommer att ordna med gemensam transport till Pousada Castelo Palmela under söndagen i den mån det är möjligt att samordna med ankommande flyg. Meddela oss din ankomst i förväg om du vill åka med. För tåg från Sverige till Lissabon så hittar du info på resebutik.se.

Tåg avgår också regelbundet till Palmela från tågstationen Entrecampos i Lissabon. För information på engelska om tider och biljetter, se länken: Comboios de Portugal 

Anmälan till kurs

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Antal personer

Ansvarsnummer/kod (För kommuner & landsting)

Fakturaadress