Om oss

Tom Johansson – Samtalsterapeut, pilot och föreläsare

Är utbildad av Conscientia institutet inom psykoanalys, psykodynamisk terapi, kognitiv beteende terapi (KBT) och Cheap NFL Jerseys organisationsutveckling. Han är bl.a. känd från TV4 där han medverkat i Nyhetsmorgon och Efter tio med Malou von Sivers om flygfobi. Koncentrerar sig idag på att hjälpa människor med stress & ångestrelaterade besvär, flygrädsla, fobier, stamning, hälsoångest, scenskräck och inom organisationer med ledarskapsutveckling, konflikt- & krishantering.

Ingela Haas-Johansson – Kursledare och gymnasielärare

Har lång erfarenhet av arbete med människor inom vården och skolan. Utbildad gymnasielärare inom svenska och konst på Stockholms universitet och konstfack. Sedan 2009 är hon gymnasielärare och legitimerad lärare i svenska och bild. Sedan 2015 är hon kursledare och samordnare för UGI utbildningsteam i Stockholm.

Leif Bodin – Dipl. massör, kinesolog och samtalsterapeut

Har lång erfarenhet av arbete med människor inom vården och psykiatrin. Leif driver sedan år 2000 eget företag inom Svensk klassisk massage och kinesologi. Är utbildad inom komplementärmedicinen som massör, kinesolog och är samtalsterapeut med psykodynamisk inriktning.

Sofie Bergqvist – Internationell föreläsare

Sofie Bergqvist är internationell föreläsare som föreläst både i USA, Sydamerika och Sverige inom fälten konflikthantering, interkulturell kommunikation och ledarskap. Hon har varit företagare och utvecklingsledare i Sao Paulo, Brasilien, i nitton år och har tränat företagsledare, politiker och tusentals anställda i medarbetarskap och kulturell kompetens.